Tuesday, 21 February 2017

PENAWAR SAKIT KAKI MUJARAB BUAT MAK DAN AYAH DI KAMPUNG.Anda di bandar bekerja, Mak Ayah jauh di kampung. Berjumpa 2-3 bulan sekali. Paling kuat pun sebulan sekali untuk tempoh 2-3 hari sahaja. Semasa berjauhan, pernahkah terfikir keadaan kesihatan Mak Ayah di sana?

Perkara biasa bagi Mak Ayah yang dah berusia lingkungan 50 tahun ke atas akan mula mengalami masalah kesihatan terutamanya sakit kaki. Manakan tidak, sewaktu muda dahulu, tidak kira siang malam, hujan atau panas, mereka berhempas pulas membanting tulang mencari nafkah bagi membesarkan anak-anak. Kini bila sudah lewat usia, kesannya mula kelihatan.

Kaki mula kebas-kebas tanpa sebab. Tidur mereka sering terganggu akibat kaki kekejangan di tengah malam… Arghh.. peritnya sementara menantikan kejang reda. Kesannya pula menyebabkan rasa tidak selesa sehingga pagi. Saban hari kaki sering merasa lenguh. Namun pada siapa mereka hendak mengadu? Anak-anak jauh di bandar, sibuk dengan urusan masing-masing.

Cuba bayang jika mereka mengalami sakit kaki yang agak teruk untuk beberapa hari... Nak berjalan pun tak boleh. Macam mana nak menguruskan diri sendiri? Siapa nak sediakan makan pakai mereka? Nak bergerak sekaki pun berdesit sakit, apatah lagi hendak ke dapur untuk siapkan makan. Nak ke tandas tanpa bantuan pun tak boleh. Siapa yang yang nak bantu? Nak menunaikan solat seperti biasa pun tidak dapat akibat tidak mampu berdiri.

Andai terus dibiarkan tanpa dirawat, kesakitan tersebut akan lebih kerap berlaku dan boleh membawa kepada kesakitan yang berterusan. Bayangkan pada umur 60 tahun, berseorangan atau berdua sahaja di kampung dalam keadaan tersebut, pelbagai kemalangan boleh berlaku. Jatuh motor, jatuh tangga atau kemalangan lain yang boleh mengancam nyawa.

Jangan risau, itu hanyalah kebarangkalian kemalangan yang boleh berlaku jika sakit kaki tersebut tidak dirawat segera. Oleh itu jangan dibiarkan saja. Ada cara mudah untuk merawat sakit kaki Mak Ayah di kampung tu. Cara yang tidak melibatkan belanja besar serta boleh dilakukan sendiri oleh mereka dari rumah di kampung. Sesuai untuk anak-anak yang bekerja jauh bandar serta Mak Ayah yang tak mahu tinggal dengan anak di bandar.

Berikan Mak Ayah di kampung tu minyak zaitun berozon dari fixiO3. Mujarab untuk merawat dan memulihkan sakit otot yang menyebabkan sakit kaki tadi. Kelebihan fixiO3 ini ialah:

TIDAK BERBAU MINYAK ANGIN
TIDAK PANAS, JIKA KENA AIR ATAU BERPELUH MASIH SELESA
MERAWAT DAN MEMULIHKAN UNTUK KESAN YANG BERPANJANGAN
MUDAH DILAKUKAN, TAK SAMPAI 5 MINIT PUN
TAK PERLU DIURUT
SAIZ KECIL YANG MEMUDAHKANNYA DIBAWA KEMANA-MANA

Hanya sapu ditempat yang sakit dan gosok sehingga minyak tersebut meresap ke dalam kulit. Dilakukan 2 kali sehari ketika berehat dan sebelum tidur. InsyaAllah, simtom-simtom kebas, lenguh dan sengal-sengal kaki akan banyak berkurangan. Dengan itu juga, HILANG ATAU BERKURANGLAH SAKIT KAKI Mak dan Ayah.“Tadi nak Solat Isyak berdiri pun tak boleh, kena guna kerusi. Punya la sakit kaki Mak ni. Lepas sapu minyak ni dan tidur kejap, alhamdulillah dah boleh bangun solat tahajud seperti biasa.”
- Makcik Hazizah, 68 tahun, FELDA Palong 3.
“Lepas 2 minggu buat fisioterapi dan disapu minyak ni, kaki ni dah boleh godek-godek dah.. boleh bawak kereta dah macam ni.” (2 minggu setelah mengalami serangan mild stroke yang menyebabkan kaki kanan dari lutut ke bawah tidak dapat bergerak sendiri)
- Pesara Guru, En. Mohammad Sohaimi, 75 tahun, Puncak Alam

Minyak ini bukanlah ajaib yang boleh memulihkan segala penyakit, namun kandungan sebatian minyak Zaitun dan Ozon didalamnya sangat membantu proses pemulihan otot bagi merawat sakit kaki Mak dan Ayah.Sebagai anak-anak yang mengambil berat perihal kesihatan Mak dan Ayah, hadiahkan fixiO3 kepada mereka. Tentunya kita semua memang mahukan yang terbaik untuk mereka. InsyaAllah fixiO3 boleh membantu menghilangkan atau mengurangkan sakit kaki mereka.

📲 Whatssap "O3" ke 012-2207528 sekarang!
📲 Whatssap "O3" ke 012-2207528 sekarang!
📲 Whatssap "O3" ke 012-2207528 sekarang!

No comments:

Post a Comment