Saturday, 25 November 2017

LEGAKAN BATUK DAN ASMA DENGAN PANTAS MENGGUNAKAN FORMULA YANG TELAH DIHASILKAN SEJAK BERPULUH TAHUN TAHUN LAMANYA.


TELAH TERBUKTI BERKESAN UNTUK SEMUA PERINGKAT USIA. BERJUTA PENGGUNA DARI DALAM MALAYSIA SEHINGGA KE UNITED KINGDOM DAN EROPAH DAH BERPUAS HATI MENGGUNAKANNYA.Kesannya boleh dirasakan sepantas satu malam. Batuk yang berkahak pekat mula reda setelah penggunaannya.  Sakit asma yang dah bertahun ditanggung pun mula beransur pulih sehingga jarang diserang asma dah! Penawar Asma dan penawar batuk ini memang mujarab.

Bayangkan betapa nikmatnya bila anda mula boleh tidur baring dengan nyenyak sepanjang malam. Selama ini tidur pun perlu duduk dikerusi dan kepala di tahan di meja kerana sesak nafas semasa tidur. Atau pun tidur perlu beralaskan bantal yang banyak supaya kepala dan dada berada lebih tinggi supaya tidak sesak nafas sewaktu tidur.  Hilang satu kenikmatan di situ.Anak-anak kecil yang batuk tak berhenti-henti, tambahan pula dengan bunyi kahak yang pekat, risau dibuatnya mak bapak.  Nak bagi ubat tak boleh sebab kecil lagi, asyik nak kena ke hospital atau klinik untuk ambil rawatan gas nebulliser.  Kalau sekali dua, boleh tahan lagi, kalau sampai dah 4-5 kali baru nak reda batuknya, aduhh.. jenuh tu.

Selain boleh cepat redakan batuk dan asma, penggunaan Minyak Herba Asma Mujarab Original ini juga mampu MENJIMATKAN WANG anda.  Macam mana pula tu?

Ok, andaikan yang biasa perlu ke hospital atau klinik untuk buat rawatan Nebulliser. Setiap kali pergi berapa kosnya pada anda? Kita buat kira-kira simple sikit ya.

Pengangkutan – RM15
Bayaran Ubat dan Rawatan < RM100
Makan dan minum sambil menunggu  - RM10

Sekali pergi buat rawatan nebulliser mau habis lebih RM120.  Baiklah, kalau syarikat tempat anda bekerja yang bayarkan, syukur Alhamdulillah. Kalau tidak, berpeluh juga nak membayar. Itu baru sekali, kalau kena buat 3-4 kali. Rawatan di hospital Kerajaan mungkin murah, tapi nak menunggu giliran punya la lama.

Kami tidak mengatakan tidak perlu buat rawatan tersebut. Sila dapatkannya bila perlu.  Namun apa yang dicadangkan, ialah dengan menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab ORIGINAL ini, tak mahal pun, cuma RM39 (tak termasuk pos) sebotol, kebarangkalian anda perlu pergi untuk mendapatkan rawatan nebulliser akan banyak berkurang.  Malahan mungkin tidak perlu lagi.  Apa-apa pun jika terasa sesak nafas, dan untuk dapatkan kepastian, anda dinasihatkan untuk dapatkan pandangan pakar perubatan.

"Suami akak dulu tidur pun tak boleh baring dik. Kena duduk atas kerusi dan tahan kepala di atas meja. Kalau baring aja sesak nafas. Dah tu sebulan sekali mesti ada kena masuk emergency sebab kena semput teruk. Alhamdulillah, sejak amalkan minyak ni mula setahun lebih dulu, dah tak pernah ke emergency. Tidur pun dah boleh baring." Makcik Timah - Pandan.

Suami makcik ni masih buat rawatan susulan di hospital. Cuma kebergantungannya pada ubat untuk asma telah dapat dikurangkan. Dan yang paling penting, KUALITI HIDUPNYA SEMAKIN BAIK. Dah boleh tidur baring!

"Terima kasih Encik sebab hantar minyak ni haritu. Satu malam saja duduk hospital. Dah boleh keluar." Anies- Cheras

Lepas tu, orang katil sebelah Anies pun order sebotol untuk anaknya. Alhamdulillah nampak kesannya cepat lepas guna Minyak Herba Asma Mujarab ORIGINAL ini.


Betul anda nak dapatkan Minyak Herba Asma Mujarab ORIGINAL ni? Sebelum beli pastikan dulu anda dapatkan yang ORIGINAL ya. Jika tak pasti boleh rujuk pada kami untuk cara mengenal Pasti original atau tidak.  Andai kurang pasti lagi, boleh saja order terus dari kami. Kami adalah pengedar sah Minyak Herba Asma Mujarab ORIGINAL ini dari mulanya sehingga sekarang.Untuk jawapan segera dan untuk order, Pm atau whatsapp saja kami dengan klik pautan di bawah.

Klik↴
www.wasap.my/60122207528/mhamori
www.wasap.my/60122207528/mhamori

www.wasap.my/60122207528/mhamori

No comments:

Post a Comment