Thursday, 13 October 2016

REVOLUSI TEKNOLOGI RAWATAN SAKIT OTOT SEPANTAS 3 HARI TANPA KESAN SAMPINGAN.

MRI menunjukkan otot dan tendon yang terkoyak pada bahu kiri.
OTOT DAN TENDON BAHU KOYAK MULA SEMBUH LEPAS 2 HARI!

"Awak kena elakkan dari bawak motor atau kereta untuk 2 ke 3 bulan. Awak MC 2 minggu dulu"...
.
"Aduh Doktor, mana boleh saya nak rehat lama macam tu. Hilang pendapatan saya nanti. MC tu tak perlu pun sebab saya kerja sendiri"
.
"Saya faham.. tapi kalau nak baik kena rehatkan juga. Ada KOYAKKAN OTOT dan TENDON yang ketara pada bahu awak. "
.

Cuba bayangkan, untuk seseorang yang pendapatannya bergantung pada jualan dan penghantaran barang yang dilakukan setiap hari, atau kata lain kais pagi makan pagi, kalau tak kais? Hilang pendapatan... Boleh miss soru tu..
.
Namun itulah situasinya pada 16 August 2016 lalu. Pemeriksaan MRI mengesahkan kecederaan yang dialami pada bahu kiri. Azabnya aduhai... menangis dibuatnya. Duduk sakit, berdiri sakit, nak baring pun sakit. Setiap hari pasti perlu ambil ubat tahan sakit, sekurang-kurangnya 2 kali. Kalau tak, satu kerja pun tak jadi.
.
Surat Keputusan Ujian MRI

Macam-macam telah diikhtiarkan. Beribu RM juga sudah dihabiskan untuk physiotherapy dan urut tradisional serta ubat-ubatan. Rasa sakit cuma hilang sementara selama 2-3 jam, kemudian sakit tersebut kembali. Ubat tahan sakit jugalah jawabnya.
.
Krim panas, minyak urut tradisional, "ice pack", acupunture.. sebut saja, telah dicuba. Sakitnya tidak juga hilang. Tangan kiri masih belum boleh diangkat tanpa sokongan. Nak jadi cerita, siku kanan pula kena "tennis elbow" disebabkan terlampau bergantung pada tangan kanan untuk beberapa minggu.
"Shoulder support" untuk menyokong pergerakan bahu.
.
PARAH!
"Bro, ozonated olive oil yang aku cakap tu dah sampai. Nak cuba?"
Tiga hari selepas MRI, seorang sahabat mencadangkan untuk cuba minyak zaiton yang sudah dimasukkan gas ozon.
.
"Tak rugi apa pun cuba. Mari sini."
Betul ke minyak ni? Tak rasa apa pun masa disapu. Sejuk tidak, panas tidak, berangin pun tidak. Tapi sebab dah ada, minyak terus disapu pada bahu kiri dan siku kanan selepas mandi pagi dan sebelum tidur.
.
Bangun pagi hari ketiga, RASA SAKIT pada kedua-dua siku kanan dan bahu kiri macam HILANG. Tangan kiri sudah boleh diangkat. Orang utara cakap macam "dikutil-kutil buang". Lega sungguh.
.
Kawan tadi pun cerita latar belakang minyak ni. Senang saja konsepnya. Minyak zaiton “extra virgin” yang berkualiti tinggi, ditambah atau disuntik dengan gas ozon. Gas ozon ni terdiri dari molekul dan atom oksigen. Erti kata lain, minyak zaiton ini menjadi pembawa oksigen. Inilah kelebihannya.
.
Apa yang bagusnya Ozonated Olive Oil (Minyak Zaiton Berozon)?
.
Tisu-tisu sel otot dan saraf yang cedera memerlukan nutrien dan oksigen untuk menjalani proses rawatan dan pemulihan. Nutrien senang didapati daripada makanan. Tetapi oksigen agak sukar untuk diberi. Kalau ada pun MAHAL! Tak percaya kalau cuba cari rawatan suntikan oksigen atau kamar oksigen (Oxygen chamber). Kalau tak beribu RM, beratus jugakla sekali rawatan. Tapi Minyak Zaiton Berozon dari fixiO3 ni murah saja harganya...
.
Berapa nilainya?
.
Jangan pula dibandingkan dengan minyak panas atau minyak tomoi/kuda. Minyak-minyak dan gel panas macam tu memang murah, tapi cuma memberi kelegaan sementara dan tidak merawat kecederaan yang dialami pun. Bandingkan dengan rawatan terapi ozon atau kamar oksigen yang dicerita tadi kerana fungsi mereka sama iaitu merawat kecederaan pada peringkat tisu-tisu sel.
.
Jadi memang sesuai sangat digunakan untuk merawat sakit badan seperti berikut:
- luka
- sengal-sengal
- kejang
- sakit lutut, kaki
- sakit sendi
- sakit pinggang
- stroke
.
Kerana sakit-sakit ini memerlukan rawatan serta pemulihan sehingga ke peringkat tisu-tisu sel baik otot mahupun saraf.
.
Jadi berapa nilainya??? RM1,000? RM2,000? RM50 pun tak sampai..
.
BIAR BETUL!!! Jangan tak percaya, RM40 pun tak sampai tau..
.
Hanya RM38.. cukup untuk melegakan sakit pinggang, sakit kaki, sakit lutut serta lenguh-lenguh yang berpanjangan dan membolehkan anda atau ahli keluarga serta sahabat handai kembali bergerak bebas.
.
Jadi jika anda atau ahli keluarga atau sahabat handai:
- mempunyai masalah kerap sakit pinggang, sakit lutut, kaki dan bahu, serta lenguh-lenguh dn sakit otot yang berpanjangan
- sedang menjalani rawatan physiotherapy
- sedang dalam proses rawatan dan pemulihan akibat stroke, kemalangan atau kecederaan sukan
- selalu melakukan aktiviti sukan/lasak, tetapi nak recover ambil masa berhari-hari;
.
fixiO3 : Untuk rawatan kecederaan otot yang mudah, murah dan berkesan.


Anda patut mencuba fixiO3 Ozonated Olive Oil (Minyak Zaiton Berozon ) ini. Rasai sendiri perbezaannya berbanding minyak, gel serta krim rawatan sakit otot yang lain. Keberkesanannya telah terbukti. Anda pasti berpuashati dengan fixiO3.
.
Hanya RM38 sebotol (tak termasuk pos)
+RM7 poslaju dalam Semenanjung/
+RM10 poslaju ke Sabah dan Sarawak
.
SMS/Whatsapp "O3" ke 012-2207528 sekarang untuk tempahan!

No comments:

Post a Comment